Column Left

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πρώτα το Κύπελλο, µετά το ντέρµπι µε τον ΠΑΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Βαγγέλη Μαρινάκη χθες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μίλησε µε τον προπονητή του Ολυµπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε, δίνοντας το σύνθηµα πρόκρισης στο Κύπελλο και µετά νίκης στο ΟΑΚΑ. Ο µεγαλοµέτοχος της πειραϊκής εταιρείας δεν έχει ξεχάσει τον αποκλεισµό του Ολυµπιακού στο Κύπελλο από τον Πανσερραϊκό και παλαιότερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα! Θεωρεί λοιπόν επιτακτική ανάγκη το θέµα της πρόκρισης στην επόµενη φάση της διοργάνωσης στο αποψινό παιχνίδι µε την Ηλιούπολη στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» στο Αιγάλεω (20.00,
Conn-x sport).
Ο Βαλβέρδε θα πραγµατοποιήσει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Το ευχάριστο για τον βάσκο τεχνικό είναι ότι ο Φουστέρ θα τεθεί στη διάθεσή του ενόψει του µεγάλου ντέρµπι µε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο ισπανός µεσοεπιθετικός υποβλήθηκε χθες σε µαγνητική τοµογραφία και έχει ελαφρύ οίδηµα στον δεξιό δικέφαλο µηριαίο από την κούραση. Ο Φουστέρ αναµένεται αύριο να µπει στο πρόγραµµα µε την οµάδα.
Ο Βαλβέρδε θεωρεί τον Φουστέρ απαραίτητο στην ενδεκάδα, καθώς είναι παίκτης πουκάνειδιπλή δουλειά. Μαρκάρει ψηλά τους αντιπάλους του και αποτελεί γρανάζι στην αµυντική λειτουργία, ενώ προσφέρει σηµαντική βοήθεια στην επίθεση. Ο προπονητής του Ολυµπιακού θα έχει στη διάθεσή του και τον αµυντικό χαφ Ουρτάδο. Η αποστολή του Ολυµπιακού για το µατς µε την Ηλιούπολη: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέµπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόµενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιµπαγάσα, Μιραλάς, Μήτρογλου, Ρ. Μπράβο, Νέµεθ.
Οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων θα µπορούν να προµηθευτούν σήµερα εισιτήρια (τιµώνται 20 ευρώ) για τον αγώνα µε την Ηλιούπολη από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» (10.00-16.00).
Ο κ. Μαρινάκης, εκτός από το τετ-α-τετ µε τον Βαλβέρδε, είχε συνοµιλία µε τον προπονητή Τσικολίνι για τις Ακαδηµίες. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυµπιακός έχει στα χέρια του την έκθεση του Βερµιούλεν και θέλει να έχει και δεύτερη γνώµη για τα ερασιτεχνικά τµήµατα του Ολυµπιακού. Αφιέρωµα για την πορεία - έκπληξη της Κέρκυρας στη Superleague και για την παρουσία του Ντένις Επστάιν έχει η ιστοσελίδα της FΙFΑ. Γίνεται αναφορά στην ιστορία των Φαιάκων, στην καλή δουλειά του Μπάµπη Τεννέ ενώ η FΙFΑ στέκεται στη µεταγραφή του Ντένις Επστάιν στον Ολυµπιακό το περασµένο καλοκαίρι και στον δανεισµό του στην Κέρκυρα.

1 σχόλιο:
Write Comments