Column Left

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 


ΕΝΩΣΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ)

Ε-mail: boa20205@go.uop.gr

                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΜΕ γνώμονα τον αγώνα για ένα πραγματικά Δημόσιο Πανεπιστήμιο με αφορμή τις εκλογές της 10ης Μαίου 2023 η δικτυακή συνέλευση μελών της Ένωσης Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συμπορευθεί για κοινό αγώνα με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στις περισσότερες σχολές. Τα μέλη της Ένωσης από άλλα Πανεπιστήμια όπως Σπάρτης, Πάτρας εκφράστηκαν θετικά στην αποδοχή της πρότασης της τριμελούς συντονιστικής επιτροπής.

Τα κοινά αιτήματα για την χρηματοδότηση στη Παιδεία, την σίτιση που μετά από αγώνα κατακτήθηκε για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πρόσφατα, η μετακίνηση με την στέγαση των φοιτητών παραμένουν επίκαιρα όπως και το πάγιο αίτημα για δημιουργία νέας Εστίας στην Καλαμάτα όπως εκφράστηκε σε δηλώσεις τόσο του Γραμματέα της Πανσπουδαστικής όσο και του Συντονιστή της Ένωσης Ανεξάρτητων φοιτητών από την Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης οι οποίοι καλούν τους φοιτητές για στήριξη της φωνής  τους στις φοιτητικές εκλογές της 10 ης Μαίου με αφετηρία νέους κοινούς αγώνες με όλους τους Συλλόγους σε αποδεκτά κοινά αιτήματα. Εξάλλου η νέα γενιά αναζητεί τους νέους ηγέτες για το μέλλον πέρα από πολιτικές ή κομματικές γραμμές. 

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και φέτος ως συνεργαζόμενη ΟΜΑΔΑ σας ζητώ να με στηρίξετε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σε όλες τις παρατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments