Column Left

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Κατσικάρης: «Εχει τα υλικά για να γράψει ιστορία η Εθνική»

Κατσικάρης

Η Εθνική έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και ο Φώτης Κατσικάρης σκιαγράφησε τα νέα «γαλανόλευκα» αστέρια.
Ο Ελληνας προπονητής αφού έκανε μία αναδρομή των παικτών που φόρεσαν την φανέλα της επίσημης αγαπημένης από το 1986, στάθηκε στη νέα γενιά που έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αυτήν.Διαβάστε τι έγραψε ο Φώτης Κατσικάρης στο kiaenzona.com για  τους:
«Θανάση Αντετοκούνμπο: 2.01 (1992, 87ers NBDL): Είναι ο αδελφός του Γιάννη, είναι πολύ αθλητικό φόργουορντ, καλός στο one on one, στα ριμπάουντ κι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Λίνο Χρυσικόπουλο: 2.01 (1992, ΚΑΟΔ): Είναι ένας φόργουορντ που έχει πολύ καλό χειρισμό της μπάλας σε σχέση με το ύψος του, αλλά άτυχος με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.Γιαννούλη Λαρεντζάκη: 1.95 (1993, Άρης): Eίναι πολύ καλός σκόρερ και καλός στο one on one. Καλός στα σουτ εντός παιδιάς, αλλά πρέπει να βελτιώσει το μακρινό του σουτ.
Κι ετοιμάζεται η σπουδαία γενιά του 1994Γιάννη Αντετοκούνμπο: 2.07 (Mιλγουόκι Μπακς): Είναι το φαινόμενο της χρονιάς και μεγάλη ελπίδα για το ελληνικό μπάσκετ. Εξέπληξε όλους στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ. Είναι απίστευτα αθλητικός. Πολύ καλός στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι, πολύ γρήγορος στο πρώτο βήμα και διαθέτει καλά αντανακλαστικά ως ριμπάουντερ. Θα πρέπει να βελτιώσει το σου του από την περιφέρεια. Το πιο εντυπωσιακό πάνω του είναι ο χαρακτήρας του. Είναι απόλυτα προσγειωμένος και ώριμος σε σχέση με την ηλικία του. Πρόκειται να τον απολαύσουμε.
Ιωάννη Παπαπέτρου: 2.06 (Ολυμπιακός): Είναι ένας φόργουορντ που… φτιάχτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες (Florida Air Academy High School-Texas). Είναι αρκετά δυνατός, καλός τεχνικά, καλός σουτέρ κι έξυπνος.
Λευτέρη Μποχωρίδη: 1.96 (Άρης): Έξυπνος γκαρντ και δεν ξέρω αν θα ήταν ασφαλές να πω ότι έχει όμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Διαμαντίδη.
Δημήτρη Αγραβάνη: 2.08 (Ολυμπιακός): Είναι ένας φόργουορντ που δεν φοβάται. Ο προπονητής του μερικές φορές τον ξεκινάει στην αρχική πεντάδα, είναι πολύ επιθετικός στην άμυνα, καλός στο μακρινό σουτ, έχει καλή ισορροπία και το κορμί του ακόμα αναπτύσσεται. Είναι πολύ ενδιαφέρον παίκτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments