Column Left

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Απομακρύνθηκε η πρωτιά


Το μεγάλο αστέρι της Σουηδίας, ο Τζον Γκουιντέτι, εκτέλεσε ιδανικά ένα φάουλ από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σωκράτη Διούδη κι άνοιξε το σκορ.
Σε πρώτη φάση η Εθνική Ελπίδων πίεσε για την ισοφάριση, το τραγικό λάθος του Τάσου Λαγού όμως, στο 73ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον νεοεισελθόντα Ισαάκ Τέλιν να διπλασιάσει το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ο επιθετικός της Μάλμε, μάλιστα, ήταν ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κοντινή προσπάθεια, κόντρα σε μία Εθνική η οποία ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη στο 88' (ο Τσάνας είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές).
Παρά την ήττα, πάντως, η Εθνική Ελπίδων δεν έχει χάσει όλες τις ελπίδες της, καθώς αν την Τρίτη (9/9, 19:30) νικήσει εντός έδρας την Πολωνία και η αναμέτρηση Σουηδία-Τουρκία λήξει ισόπαλη, θα πάρει την πρόκριση.

Οι συνθέσεις

Σουηδία: Κάρλγκρεν, Κραφτ, Χόλμεν, Χελάντερ, Αουγκούστινσον, Λεβίκι, Γκούσταφσον (87' Σεβανκάμπο), Χίζεμαρκ, Όλσον, Καλίλι (67' Τέλιν), Γκουιντέτι (78' Τίμπλινγκ).

Ελλάδα: Διούδης, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης, Λαγός (81' Μπούζας), Μπουχαλάκης, Κολοβός (71' Μπακασέτας), Μαυρίας (77' Λυκογιάννης), Καρέλης, Βέλιος.
- See more at: http://www.sigmalive.com/sports/football/greece/158804#sthash.Rpxxu1Er.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments