Column Left

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ: Για το… όνειρο (photos)

ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ: Για το… όνειρο (photos) | onsports.gr
Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Άγιαξ στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη για την πρόκριση στους «16».
Υποσχέσεις άφησε η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League όπου φιλοξενήθηκε από την Μπαρτσελόνα, για να γνωρίσει την τιμητική ήττα με 1-0. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πλέον μπαίνει στις αναμετρήσεις όπου υπάρχουν οι ρεαλιστικές ελπίδες για να φτάσει σε κάτι θετικό.
Απόψε φιλοξενεί στο «ΓΣΠ» τον Άγιαξ και όπως είναι φυσικό, θέλει τη νίκη για να μπορέσει να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης, αλλά και για να πάρει προβάδισμα τουλάχιστον για την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Europa League.
1146391
Στη Λευκωσία οι πρωταθλητές Κύπρου δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο και στα τελευταία τους 11 παιχνίδια για την κορυφαία διοργάνωση έχουν μόλις δύο ήττες που είχαν έρθει από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Από την πλευρά του ο Άγιαξ έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι σε Κύπριους με τρεις νίκες και μία ήττα. Μία από τις επιτυχίες του ήταν και η δεύτερη μεγαλύτερή του νίκη στην Ευρώπη, καθώς είχε διαλύσει με το εμφατικό 10-0 την Ομόνοια.
Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τις εκτός έδρας εμφανίσεις του στο θεσμό, παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία του επτά παιχνίδια και θέλει να σπάσει αυτή τη μικρή αρνητική παράδοση. Ακόμα ένα ρεκόρ που θέλει να σπάσει ο Αίαντας αφορά το γεγονός ότι στις τελευταίες του οκτώ συμμετοχές στη διοργάνωση, ποτέ του δεν κατάφερε να μείνει αήττητος στα πρώτα του δύο παιχνίδια.
711-1nLp3E.AuSt.55
Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζει μόλις ένα πρόβλημα. Ο λόγος για την απουσία του Νεκτάριου Αλεξάνδρου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με την απουσία του βέβαια, να μην αλλάζει ιδιαίτερα την εικόνα των «πορτοκαλί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments