Column Left

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Νίκες στο τέλος για Λαμία και Απόλλωνα στην πρεμιέρα

Νίκες στο τέλος για Λαμία και Απόλλωνα στην πρεμιέρα
  (Φωτογραφία:  Intime )
Η Λαμία επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Football League (Β' Εθνική). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρέπετσας στο 82'  αλλά στην συνέχεια αποβλήθηκε αφού ανέβηκε στην εξέδρα για να πανηγυρίσει το τέρμα που πέτυχε με αποτέλεσμα να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.Αθήνα

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους, αλλά δυσκολεύτηκαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς απέναντί τους είχαν έναν αρκετά αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος είχε κλείσει καλά τα μετόπισθέν του και δεν έδωσε πολλά δικαιώματα.
Τελικά, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα χάρη στο γκολ του Ρεπετσά οκτώ λεπτά πριν το τέλος.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, με την πρώτη σημαντική απειλή να έρχεται στο 21’, όταν ο Κώτσιας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Νεόφυτου σε άδεια εστία.
Στο 64’ ο Νεόφυτος και πάλι έχασε τρομερή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Αγροτικού Αστέρα.

Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (55' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Γενγκά (84' Κωστόπουλος), Κούρτζουριτς (46' Μουμίν).

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κώτσιας, Καπίας (84' Κρυστάλλης), Τριανταφυλλίδης (29' Σαμουηλίδης), Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Καθάριος (59' Βελλίνης), Πέεφ, Μίλιτς, Σκλιοπίδης.

Ο Απόλλωνας «λύγισε» τον Φωστήρα

Μία κεφαλιά του Κοτσώνη στο 87' αποδείχτηκε αρκετή για τον Απόλλωνα ούτως ώστε να νικήσει 1-0 τον Φωστήρα στη Ριζούπολη και να μπει ιδανικά στο πρωτάθλημα του Νότιου Όμιλου της Football League.
Στο παιχνίδι της «Ριζούπολης» η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Γκέκας ήταν ξανά σε καλή μέρα, όπως και στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν επικίνδυνοι επιθετικά, ενώ στάθηκαν άτυχοι όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες τους τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο λόγος για τον Σακελλαρίου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στον Φωστήρα.

Τελικά το γκολ ήρθε από κόρνερ του Κυργιάκου και κεφαλιά του Κοτσώνη. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ στη συγκεκριμένη φάση και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε ο Βαζέχα. Ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πανηγυρίσουν τη νίκη.
Απόλλων Σμύρνης (Κωστένογλου): Kουτσόπουλος, Χατζηζήσης (78' Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονσάλες (72' Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο (46' Φαρινόλα), Ανγκούλο.

Φωστήρας (Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Σακελλαρίου (62' Ψυχογιός), Γρομητσάρης, Μπίρης, Μπελέρι (78' Μήτκας), Κακαράς, Σιώπης, Ράμα, Τεγούσης, Κανελλόπουλος (54' Τσεμπέσι).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:


Βόρειος όμιλος

Παρασκευή 10/10
Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 1-0
(82’ Ρεπετσάς)

Σάββατο 11/10

Εθν. Σερρών - Αιγινιακός (16.00)
Πιερικός - Ηρακλής
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος
Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος

Κυριακή 12/10

ΑΕΛ - Απόλλων 1926 (18.00)

Νότιος όμιλος

Παρασκευή 10/10

Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας 1-0
(87' Κοτσώνης)

Σάββατο 11/10
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα (16.00)
Άλιμος - Πανηλειακός
Επισκοπή - Αχαρναϊκός
Ερμιονίδα - Χανιά
Παναιγιάλειος - ΑΕΚ (18.00)
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments