Column Left

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Γράφει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης, κατώτεροι των περιστάσεων Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Γράφει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης, κατώτεροι των περιστάσεων Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Το 2-0 ήταν το σκορ που έκρινε και τα τρία παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη - Μεγάλη νίκη ο Αστέρας Τρίπολης επί της Παρτιζάν - Εστορίλ και Γκινγκάμπ τιμώρησαν Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Τρελαίνει κόσμο ο Αστέρας! Μετά τον αποκλεισμό της Μάιντς και τον πρώτο βαθμό σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε και η πρώτη νίκη σε ομίλους της διοργάνωσης.

Εξαιρετικοί οι Αρκάδες σε όλες τις γραμμές, εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα της Παρτιζάν και την ταχύτητά τους στην επίθεση. 2-0 το τελικό σκορ στην Τρίπολη (Ουσέρο 22', Πάρα 52'), με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη να είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου, μετά το 1-1 στο Λονδίνο μεταξύ Τότεναμ και Μπεσίκτας.


Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ρόλε (89' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Ουσέρο, Γιαννιώτας (73' Κιτοκό), Μάτσα, Πάρα (59' Μπαράλες).

Παρτιζάν (Νίκολιτς): Λούκατς, Βολκόβ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Βουλίτσεβιτς, Μπράνκο Ίλιτς, Σάσα Ίλιτς (77' Κόιτς), Πάντιτς, Γκρμπιτς (63' Νίνκοβιτς), Άντρια Ζίβκοβιτς (46' Φοφανά), Λάζοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments