Column Left

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ολυμπιακός: Γεμίζουν… μπαταρίες

Ολυμπιακός: Γεμίζουν… μπαταρίες | onsports.gr
Ημέρα ξεκούρασης είναι η Κυριακή (5/10) για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος, έπειτα από την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και για τον λόγο αυτό, ο Μίτσελ αποφάσισε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή (5/10).
Οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν το Σάββατο (4/10) στο Αθλητικό Κέντρο στο Ρέντη και στην συνέχεια… ειδοποιήθηκαν από τον Ισπανό προπονητή πως την Κυριακή θα μπορέσουν να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις… μπαταρίες τους.
Πάντως, ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού έχει μερικούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει», μια και οι Γκαζαριάν, Ντοσεβί, Φουστέρ, Μπενίτεζ και Σιόβας δεν μετέχουν στο κανονικό… κομμάτι των προπονήσεων, μια και προέρχονται από τραυματισμούς. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ενδιαφέρον έχει… πέσει πάνω τους, προκειμένου να είναι στην διάθεση του Μίτσελ για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί από την Super League, αν το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με την 6η αγωνιστική που έχει αναβληθεί ή αν θα μετατεθεί σε εμβόλιμη στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments