Column Left

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Δούλεψε τα τελειώματα ο Ρανιέρι, προβλήματα στην άμυνα

Δούλεψε τα τελειώματα ο Ρανιέρι, προβλήματα στην άμυνα
  (Φωτογραφία:  ICON )

Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να τελειώνουν τις φάσεις οι διεθνείς, μονοπώλησε την προπόνηση της Εθνικής ομάδας που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, υπό την εποπτεία του Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός Ομοσπονδιακός τεχνικός, εστίασε για μια ακόμη φορά στους τρόπους με τους οποίους θα έρθει το ζητούμενο, δηλαδή, το γκολ.
Αθήνα

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν «άσφαιρο» στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016 απέναντι στη Ρουμανία και το πλήρωσε με μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα (0-1), ως εκ τούτου λοιπόν ο Ρανιέρι δεν θα ήθελε να επαναληφθεί το φαινόμενο.

Ο Ιταλός αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού και προς αυτή την κατεύθυνση εστίασε με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει τις σωστές τοποθετήσεις που πρέπει να έχουν οι επιθετικοί στις «στημένες» μπάλες, στο πρώτο και δεύτερο δοκάρι.

Ως προς τον τρόπο που προσεγγίζει τον αγώνα του Σαββάτου με τη Φινλανδία, στο Ελσίνκι, το πρόβλημα έχει να κάνει με την αμυντική διάταξη, καθώς η απουσία του τραυματία Χολέμπα, φέρνει ένα… ντόμινο, αφού στη θέση του μπακ της Ρόμα θα πρέπει να αγωνιστεί ένας από τους Σταφυλίδη ή Γιαννούλη, εκτός κι αν μετατεθεί αριστερά ο Τοροσίδης και δεξιά πάει άλλος παίκτης, όπως ο Βύντρα ή ο Σκόνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments