Column Left

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η Νάπολι έβαλε στο «μάτι» Κασάμι και Μασουακού

Η Νάπολι έβαλε στο «μάτι» Κασάμι και Μασουακού
Κασάμι και Μασουακού «πακέτο» στη Νάπολι;   (Φωτογραφία:  Intime )

Μία ακόμη μετραγραφική περίοδος δεν είναι μακριά και ήδη τα πρώτα ονόματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν αρχίσει να κάνουν… παρέλαση. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, αλλά και εκείνοι των Πειραιωτών που… φιγουράρουν ως στόχοι ξένων ομάδων! Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική ιστοσελίδα, «urbanpost.it», οι Παϊτίμ Κασάμι και Αρτούρ Μασουακού, ενδιαφέρουν τη Νάπολι!
Αθήνα

«Είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους αμυντικούς στην Ευρώπη. Η Νάπολι θα πρέπει να βιαστεί αλλιώς θα συναντήσει ανταγωνισμό», αναφέρεται, μεταξύ άλλων για τον Γάλλο, ενώ πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του 22χρονου μέσου:

«Έχει αγωνιστεί ήδη στη Serie A και θα ήταν θετικός να επιστρέψει. Το καλοκαίρι μετακινήθηκε από τη Φούλαμ στον Ολυμπιακό και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του».

Οι «παρτενοπέι» μάλιστα είδαν τους δύο παίκτες στην πρόσφατη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους και φέρονται να τους θέλουν «πακέτο» τον Ιανουάριο.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι ο ο μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, Ρικάρντο Μπιγκόν αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τις προσεχείς εβδομάδες για τις πρώτες διαπραγματεύσεις.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments