Column Left

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Εκανε το «2Χ2» με Κάμπος ο Αρης

Εκανε το «2Χ2» με Κάμπος ο Αρης (vds+pics)
Επειτα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Αρης νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή.
Οι παίκτες του Πάουλο Κάμπος, μπορεί να μην... έβγαλαν μάτια, όμως η τακτική του Βραζιλιάνου, του βγήκε, καθώς ο Αρης δεν θέλει να παίξει τη μεγάλη μπάλα, αλλά να παίρνει τα αποτελέσματα που θα τον επαναφέρουν άμεσα στις μεγάλες κατηγορίες...
Οι «κίτρινοι» λοιπόν, έκαμψαν την αντίσταση της Αναγέννησης με το γκολ που σημείωσε ο Ατματσίδης στο 56ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Καρατέρπου από την Κοζάνη, κυρίως για το γκολ των Θεσσαλονικέων, που προήλθε από οφσάιντ, ενώ «φώναξαν» και για την αποβολή του Σιδηρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή κλώτσησε τη μπάλα, έπειτα από υπόδειξη φάουλ.
Στη φάση της αποβολής (52') αποβλήθηκε κι ο προπονητής της Αναγέννησης, Βασίλης Ασλανίδης, που μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί.
Πάντως, στην αποβολή, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δίκιο που φωνάζουν, καθώς, κακώς ο Σιδηρόπουλος κλώτησε τη μπάλα μακριά την ώρα που είχε υποδειχθεί η στημένη φάση...
Οι οπαδοί του Άρη πανηγύρισαν την δεύτερη σερί νίκη της ομάδας τους
Οι οπαδοί του Άρη πανηγύρισαν την δεύτερη σερί νίκη της ομάδας τους
Οι «κίτρινοι» ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ως κύριο μέλλημα την διατήρηση του μηδέν και τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.
Ο Αρης, μετά το πρώτο τέταρτο που πίεσε για το γκολ, όμως δεν έβγαλε τη μεγάλη φάση, είδε τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το ματς, χωρίς ωστόσο να ανησυχούν τον Καρατζιοβαλή.
Οι γηπεδούχοι έπαιζαν κυρίως από δεξιά με Ατματζίδη, Πόι να αλλάζουν συνεχώς πλευρές και παρότι έβρισκαν χώρους για να κάνουν φάσεις δεν πατούσαν με αξιώσεις στην περιοχή.
Ο Σιδηρόπουλος αντικρίζει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο 52'
Ο Σιδηρόπουλος αντικρίζει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο 52'
Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι πήγε στο ίδιο μοτίβο, μέχρι το 52' που άλλαξαν οι ισορροπίες και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Ο Αρης στο 56' κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Προβατίδης από δεξιά, παίκτης των «κίτρινων» πήρε κεφαλιά προς τα πίσω, που βρήκε εκτεθειμένο τον Ατματσίδη, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή και λύτρωσε τους γηπεδούχους.
Βέβαια και σ' αυτή τη φάση, οι «κίτρινοι» ζητούν πέναλτι για παρατεταμένο τράβηγμα της φανέλας του Γκόλια από αμυντικό των φιλοξενούμενων.
Μέχρι το φινάλε, δεν άλλαξε κάτι, τα Γιαννιτσά δεν μπορούσαν με 11 να απειλήσουν, πόσω μάλλον με 10 παίκτες κι έτσι οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στη νίκη, πιάνοντας στη 2η θέση Καβάλα και Σουφλί.
ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (69' Χιντασέλι), Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46' λ.τρ. Λεμονής), Ατματσίδης, Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (78' Ρέινα)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (89' Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (80' Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (66' Γκάρτσιος), Κιόρτσης
Νίκη για Σέρρες, γκέλαραν Σουφλί, Καβάλα
Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες (σ.σ.: τρία σερί 1-1), επικρατώντας με 2-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων και διατήρησε το +2 από τους διώκτες του, έπειτα από 7 αγωνιστικές στον 1ο Ομιλο της Γ' Εθνικής.
Κερδισμένος της αγωνιστικής, ήταν ο Αρης, που με τη νίκη του επί των Γιαννιτσών εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες Εβρου Σουφλίου και Καβάλας με Καμπανιακό κι ο Ορφέα Αλεξανδρούπολης, αντίστοιχα και τους έπιασε στη 2η θέση.
1ος όμιλος
Άρης – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης Ακροποτάμου 1-1
Απόλλων Αρναίας – Δόξα Δράμας 1-3
Πανσερραϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0
Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αγιονερίου 1-1
Έβρος Σουφλίου – Καμπανιακός 1-1
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καστοριά 1-0
Ορφέας Ελευθερούπολης – Καβάλα 1-1

Επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments