Column Left

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Συντηρητικά ο Πόι

Συντηρητικά ο Πόι
Με προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (12/11) η προετοιμασία του Αρη για την αναμέτρηση της Κυριακής (16/11, 15:00) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» και το απόγευμα εκπαιδευτικό διπλό με τον Εθνικό Λαγυνών, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.
Σε αυτό, έπαιξαν κυρίως όσοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, με τους «κίτρινους» να επικρατούν με 4-1.
Από την άλλη πλευρά, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Αρη Ακροποτάμου ακολούθησαν διαφορετικό προπονητικό πρόγραμμα. Το ευχάριστο για τον Πάουλο Κάμπος είναι ότι ο Μιχάλης Γιαννίτσης ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και, μάλιστα, συμμετείχε κανονικά στο εκπαιδευτικό διπλό.
Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Σταυρόπουλο, ο 19χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην ποδοκνημική, δοκίμασε να μπει στο προπονητικό πρόγραμμα, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε (ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα). Την Πέμπτη (13/11) θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του.
Ο Μάουρο Πόι, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα από χτύπημα στο ματς με τον Ακροπόταμο, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του 33χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού δεν εμπνέει ανησυχία.
Την Πέμπτη (13/11), το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο».
Τέλος, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας απέρριψε το αίτημα που κατατέθηκε για εξαίρεση του Δημήτρη Γκίνο από τη συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά IAST Sports Cup Dubai 2014, που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι.

Ο 20χρονος μέσος του Αρη, ο οποίος αναχώρησε το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος (U-21) της Αλβανίας, θα επιστρέψει στις 20 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments