Column Left

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Όλα μηδέν στα Χανιά, ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα

Όλα μηδέν στα Χανιά, ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα
Ισόπαλο  (0-0) τέλειωσε το παιχνίδι στα Χανιά μεταξύ του τοπικού Πλατανιά και του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πολύ δύσκολα κατάφερνε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Βελλίδη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθούσε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.
Η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου ανήκει στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 12΄ δυνατό σουτ του Τσουράκη από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Η ομάδα των Χανίων συνέχισε να πιέζει, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ «απάντησε» στο τελευταίο λεπτό. Τότε ο Τσάβες πάσαρε στον Ακόστα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Ολιμπά.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Πλατανιάς είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η υπεροχή του ήταν «φλύαρη», χωρίς να μπορεί να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί με ξαφνικές αντεπιθέσεις και στο 64' λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Μετά από προσπάθεια του Τσάβες μέσα στην περιοχή, έδιωξε με τάκλιν ο Ιτούα, ο Γιάκος σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ολιμπά. Η ομάδα των Χανίων συνέχισε να πιέζει, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (74΄ Μαχαμάτ), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Τζίλβαν (85΄ Φιγκέιρα), Ναζλίδης (66΄ Τόρες).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
 Βελλίδης, Μιχαήλ (74΄ Λόπες), Χαρίσης (54΄ Γιάκος), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46΄ Σαπαλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments