Column Left

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Γίνεται... «Καραϊσκάκης» το «Βιθέντε Καλντερόν»!

Γίνεται... «Καραϊσκάκης» το «Βιθέντε Καλντερόν»!
Ο Ολυμπιακός δίνει άλλον έναν «τελικό» για την πρόκριση στους «16» του Champions League και σ' αυτό το ταξίδι θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη.
Οπως στο Μάλμε και στο Τορίνο, που η «ερυθρόλευκη» εξέδρα έδωσε βροντερό «παρών», έτσι και στη Μαδρίτη αναμένεται να βρεθούν πολλοί οπαδοί των Πειραιωτών.
Οι πρωταθλητές εξασφάλισαν περίπου 2000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν», τα οποία θα διατίθενται από αύριο (12/11) στα εκδοτήριο του γηπέδου Καραϊσκάκης από το πρωί μέχρι εξαντλήσεώς τους. Θεωρείται δεδομένο ότι τα «μαγικά χαρτάκια» θα εξαντληθούν και οι οπαδοί της ομάδας θα κάνουν άλλο ένα ταξίδι έξω από τα σύνορα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει αποτέλεσμα.
«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την 5η Αγωνιστική του UEFA Champions League και την αναμέτρηση της ομάδας μας με την ATLETICO, η οποία θα διεξαχθεί στο "ESTADIO VICENTE CALDERON" την Τετάρτη 26/11/2014 και ώρα 20:45 (Τοπική Ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), από την Τετάρτη 12/11 και καθημερινά από τις 10:00 έως 17:00.
Για την αγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη των Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία.
Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 25€, 30€».
Ανεβάζει στροφές ο Μπενίτες
Απόντων των διεθνών, διεξήχθη η σημερινή (11/11) προπόνηση στου Ρέντη, ωστόσο, επιφύλασσε ευχάριστα μαντάτα για τον Μίτσελ.
Ο Ισπανός είδε τον Χόρχε Μπενίτες να ανεβάζει στροφές και να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα του, όσον αφορά στη γραμμή κρούσης της ομάδας.
Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζαν οι διεθνείς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις αποστολές των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων τους.

Η προπόνηση περιελάμβανε passing game και δίτερμα. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments