Column Left

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Όλα μηδέν στη Λιβαδειά

Σε ένα από το πιο κακά παιχνίδια της Super League ο Λεβαδειακός και ο Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ο Πλατανιάς παρέμεινε αήττητος για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.
Ο αγώνας στη Λιβαδειά δεν πρόσφερε τίποτα στους λιγοστούς θεατές που είχαν την ιδέα να βρεθούν στο γήπεδο, με τους «πράσινους» της Βοιωτίας να δείχνουν σε ένα ακόμα παιχνίδι το μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία παιχνιδιού.
Βέβαια ο Λεβαδειακός έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς ήττα, δύο ισοπαλίες, μία νίκη, αλλά παιχνίδια όπως το σημερινό, οι τρεις πόντοι της νίκης είναι μονόδρομος για τη γηπεδούχο ομάδα.
Από την άλλη η ομάδα της Κρήτης, που ήταν πιο… ζωηρή στο 2ο ημίχρονο, παρέμεινε χωρίς ήττα για 4ο σερί ματς (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες) και επιστρέφει στη βάση της με ένα βαθμό στο σακούλι της.
Στο παιχνίδι δεν σημειώθηκε έστω μια μεγάλη φάση. Στο 34' ο Λεβαδειακός «ενόχλησε» με μακρινό σουτ από τον Βούκσεβιτς, ο Σηφάλης μπλόκαρε την μπάλα στην κεφαλιά του Ναζλίδη (37'), ο Τσουράκης δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε για να απειλήσει τους γηπεδούχους στο 54' και τέλος ο Σίλβα Γκόμεζ σούταρε λίγο άουτ στο 72' σε κάποιες από τις ελάχιστες άξιας αναφοράς στιγμές.
Όλα μηδέν στη Λιβαδειά (vds+pics)
ΣΚΟΡΕΡ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΔΟΚΑΡΙΑ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 11' Σάντσες, 26' Γκόμεζ, 79' Κώτσιος / 27' Κουλιμπαλί, 30' Ναζλίδης, 79' Μπανανά
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τομάς, Μάντζιος, Ματίας Σάντσεζ, Κονέ, Γκόμεζ (61' Σοτέλο), Βούκσεβιτς (86' Γιακουμάκης) , Μπορνταγκαράι (69' Μιλοσάβλιεβ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κέβιν Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Αζράκ, Γιάγια Μπανανά, Τετέ, Νούνες, Γκόμεζ (81' Φιγκέιρα), Τσουράκης (87' Δημήτρης), Ναζλίδης (70' Τόρες), Ιτούα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments