Column Left

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Champions League: ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε στη Γαλλία από την Παρί Σεν Ζερμέν με  1-0 – Η Μπάγερν κέρδισε την Ρόμα και στο Μόναχο 2-0 –  Η  Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια από την Ολλανδία επί του Άγιαξ με 2-0 – Η  Μάντσεστερ Σίτι έχασε στο Λονδίνο από την ΤΣΣΚΑ με 1-2.
5ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2)
Ήττα σοκ γνώρισε εντός έδρας η ομάδα του Πελεγκρίνι για την οποία πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει πάρα πολύ καθώς βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση του ομίλου. Η Σίτι, η οποία τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίχτες, ηττήθηκε χάρη στα δύο γκολ του Σεϊντού Ντουμπία που έφεραν τους Μοσχοβίτες δύο βαθμούς μπροστά από τους «πολίτες».
Μπάγερν Μονάχου-Ρόμα  (2-0)
Η Ρόμα δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πάρει την εκδίκησή της για την ταπεινωτική ήττα με 7-1 στη Ρώμη από τη Μπάγερν. Οι Ρωμαίοι πάντως δεν ήταν κακοί απλά η Μπάγερν απέδωσε για άλλη μια φορά πολύ καλό ποδόσφαιρο και έτσι η ομάδα του Γκουαρντιόλα με τη νίκη αυτή εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μπάγερν 12
Ρόμα 4
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4
Μάντσεστερ Σίτι 1
6ος Όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν-ΑΠΟΕΛ (1-0) 
Γκολ από τον  Έντισον Καβάνι στο δεύτερο  λεπτό της αναμέτρησης. Η Παρί πλέον βρίσκεται σχεδόν με το ένα πόδι στους «16» του Champions League.
Άγιαξ-Μπαρτσελόνα (0-2)  
Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε  μια θέση στους 16, ενώ ο Λιονέλ Μέσι με τα δύο γκολ που πέτυχε «έπιασε» τον Ραούλ στην κορυφή των τοπ σκορερ του Champions League με 71 γκολ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παρί Σ.Ζ. 10
Μπαρτσελόνα 9
Αγιαξ 2
ΑΠΟΕΛ 1

7ος Όμιλος

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σάλκε (4-2) 
Χορταστικό παιχνίδι στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο αν και ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τους Πορτογάλους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Σλιμανί. Τα γκολ όμως του Ναμπί Σαρ, του Τζέφερσον και του Νάνι τους έδωσαν πάλι το προβάδισμα. Προσωρινά μείωσε για τους Γερμανούς ο Αόγκο για να έρθει ο Σλιμάνι και να εξιλεωθεί με το γκολ που έγραψε το τελικό σκορ.
Μάριμπορ-Τσέλσι (1-1)
Μεγάλο αποτέλεσμα για τους Σλοβένους που κατάφεραν να κόψουν βαθμούς από την ομάδα του Μουρίνιο. Ήρωας για τη Μάριμπορ ο
τερματοφύλακας Χαντάνοβιτς που απέκρωσε το πέναλτι του Αζάρ στις καθυστερήσεις
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Τσέλσι 8
Σάλκε 5
Σπόρτινγκ Λισ. 4
Μάριμπορ 3

8ος Όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (5-0) 
Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η Σαχτάρ είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη Μπάτε μόνο που αυτή τη φορά επικράτησε μόνο(;) 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ξανά ο Λουίζ Αντριάνο, ο οποίος με το χατ τρικ του στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε τα οχτώ γκολ στα δύο παιχνίδια με τη Μπάτε.
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Πόρτο (0-2)
Η  ομάδα του Βαλβέρδε  μετά την ήττα αυτή δεν έχει πλέον ελπίδες για τη συνέχεια .Η Πόρτο περνάει  τους «16» του Champions League.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πόρτο 10
Σαχτάρ Ντόνετσκ 8
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3
Αθλέτικ Μπιλμπάο 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments