Column Left

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Χ-λωμές Νίκη και Κέρκυρα στο 0-0 του Βόλου
  (Φωτογραφία:  Intime )

Σ' ένα κακό ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ελάχιστες καλές στιγμές, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Βόλος

Χωρίς πολλές φάσεις και με μοιρασμένες τις... κακές εντυπώσεις κύλησε το α' ημίχρονο. Αλλά και στη συνέχεια το ματς δεν έγινε καλύτερο.

Ενα σουτ του Κυζιρίδη στο 48', που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, κι άλλο ένα του Μαρκόφσκι στο 66', που μπλόκαρε ο Ταϊρης, ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι δύο ομάδες. Ολα τα άλλα ήταν πολλά λάθη, πολλά φάουλ και άκαρπες προσπάθειες να απειλήσουν την αντίπαλη άμυνα.

Και μόνο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η πιο σημαντική φάση, όταν το εξαιρετικό σουτ του Χαβίτο εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον τερματοφύλακα της Νίκης. Ετσι το 0-0 παρέμεινε, σε μία αναμέτρηση που θα ξεχαστεί αμέσως.

Διαιτητής: Τοπούζης

Κίτρινες: Κοτσαρίδης, Μαρινάκης, Τζιώρας, Λάουκς - Κανακούδης, Ζορμπάς, Μαραγκός

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουκς, Κυζιρίδης (89' Κορέτα), Κοτσαρίδης (72' Σταμποάζιεφ), Σκουρτάι (79' Νικλητσιώτης), Τζιώρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Γκόμες, Καρντόζο (60' Ανδρεόπουλος), Μαρκόβσκι, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς (54' Κοντός), Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (76' Ντιόγκο).
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments