Column Left

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Eίμαι καλύτερα και με την ευλογία του Θεού σύντομα θα βγω από το νοσοκομείο», δήλωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν

«Eίμαι καλύτερα και με την ευλογία του Θεού σύντομα θα βγω από το νοσοκομείο», δήλωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν
Ολοκληρώνονται οι εξονυχιστικές εξετάσεις που υποβάλλεται ο Μάικλ Ολαϊτάν στο θεραπευτήριο Metropolitan και τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα εξετάσεων δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση η υγεία του. Οι θεράποντες γιατροί θα βάλουν την υπογραφή τους για να πάρει εξιτήριο ο νιγηριανός επιθετικός προς το τέλος της εβδομάδας.
Ο 21χρονος επιθετικός νιώθει καλύτερα και με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του ευχαρίστησε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους.
«Είμαι όλο και καλύτερα και σύντομα θα βγω από το νοσοκομείο με την χάρη και την ευλογία του Θεού. Ευχαριστώ πολύ όλον τον κόσμο αλλά και τους συμπατριώτες μου για την αγάπη τους, το ενδιαφέρον τους και τις ευχές τους. Ελπίζω να συνεχίσουν να προσεύχονται για μένα. Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τις ευχές και για τις προσευχές σας», υποστήριξε ο Ολαϊτάν.
Στο μεταξύ ο Τύπος στη Νιγηρία σημειώνει πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού που περνάει από κόσκινο όλες τις εξετάσεις. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Νιγηρίας αποδέχθηκε το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να παραδώσει τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό του ποδοσφαιριστή.
Στο πλευρό του επιθετικού των Ερυθρολεύκων βρίσκεται ο ΠΣΑΠ, ενώ οι Ρομπέρτο, Μήτρογλου έδωσαν τις ευχές τους στον Ολαϊτάν.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωση του τονίζει: «Κοντά στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μάικλ Ολαιτάν βρίσκεται ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που έδωσε στο συνάδελφο τις θερμότερες ευχές του για ταχεία αποθεραπεία, μαζί με μία ανθοδέσμη που συμβολίζει την αγάπη και το ενδιαφέρον όλων των μελών του Π.Σ.Α.Π. για τον ταλαντούχο παίκτη, τον οποίο διαρκώς σκεπτόμαστε. Ο Σύνδεσμος μας εύχεται στον Μάικλ ταχεία αποθεραπεία και περιμένουμε να γυρίσει στα γήπεδα γερός και δυνατός».

Ο φορ της Φούλαμ και πρώην του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου ο οποίος βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έζησε το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στον Ολαϊτάν έστειλε τις ευχές του μέσω των social media. Ο 26χρονος διεθνής φορ έγραψε στο twitter: «Και επειδή η υγεία είναι το σημαντικότερο: περαστικά στον Μάικλ Ολαϊτάν! Σιδερένιος και γρήγορα πίσω στο γήπεδο! Μάικλ γίνε γρήγορα καλά! Να είσαι δυνατός».

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρομπέρτο ανέβασε στο Facebook: «Τα καλύτερα στον αδερφό μου, Ολαϊτάν. Δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα. Σε περιμένουμε, φίλε μου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments