Column Left

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σε... άλλο γήπεδο ήταν η Εθνική ομάδα

 Προβλημάτισε η εθνική ομάδα στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 στο Καραϊσκάκη, παρουσία μόλις 4.000 θεατών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και περίπου 300 φίλοι των φιλοξενούμενων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να είχε τρία δοκάρια, ωστόσο φάνηκε να βρίσκεται μία ταχύτητα πίσω από τους Νοτιοκορεάτες, που διαθέτουν το ίδιο στυλ παιχνιδιού με την Ιαπωνία, μία εκ των τριών αντιπάλων μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη από το 20ό έως το 45ο λεπτό, διάστημα κατά το οποίο είχε τα δοκάρια με τον Κατσουράνη στο 23΄ και τους Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο στην ίδια φάση του 31ου λεπτού. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Παρκ (18΄) και Σον (52΄).
«Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο πως κάποια χαρακτηριστικά που έχουμε πάντα, μας έλειπαν και αυτό είναι ανησυχητικό. Δεν δείξαμε διάθεση, με εξαίρεση ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε τα τρία δοκάρια. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο μέρος, όμως δεν ήταν αρκετό, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είχαμε την απαραίτητη διάθεση και συγκέντρωση σε αυτόν τον αγώνα», τόνισε ο Φερνάντο Σάντος μετά το «φινάλε». Και πρόσθεσε: «Απεχθάνομαι την ήττα, θέλω να κερδίζω συνέχεια, όμως με εκνεύρισε περισσότερο το γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε. Παρόλο που παίξαμε με δύο επιθετικούς, δεν περάσαμε την μπάλα μπροστά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το ματς αυτό αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για να μην υποτιμήσουμε αντίπαλο άλλη φορά».
ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος, Τοροσίδης (82΄ Τζαβέλλας), Χολέμπας, Μανωλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης (60΄ Φετφατζίδης), Μανιάτης (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (46΄ Καραγκούνης), Μήτρογλου (60΄ Δημ. Παπαδόπουλος).
Ν. ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ, Λι Γιονγκ, Κιμ Τζινσού, Κιμ Γιουνγουόν, Χονγκ, Κι, Χαν, Κου (79΄ Λι Κεούνχο), Λι Τσουνγκγιόνγκ, Σον (73΄ Κιμ Μποκγιούνγκ), Παρκ (46΄ Κιμ Σινγούκ).
• Αν και αγωνιζόταν με εννέα παίκτες από το 25ο λεπτό, η εθνική μας ομάδα των Ελπίδων κατάφερε να επικρατήσει της Τουρκίας με 2-1 στην Κατερίνη και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015. Οι Τούρκοι προηγήθηκε στο 11΄ με πέναλτι του Μπασάν. Είχε προηγηθεί η αποβολή του Τριανταφυλλόπουλου στο 9΄, ενώ στο 25΄ αποβλήθηκε ο Κίτσιου. Οι διεθνείς μας παίζοντας παθιασμένα κατάφεραν να κάνουν πλεονέκτημα το αριθμητικό μειονέκτημα και με τα γκολ των Καρέλη στο 62΄ και Μπουχαλάκη στο 89΄ να φθάσουν στην πολύτιμη νίκη. Για την Εθνική μας αγωνίστηκαν οι Διούδης, Κίτσιου, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης, Μπάλλας, Λαγός, Μαυρίας (76΄ Βέλλιος), Κολοβός (66΄ Μπουχαλάκης), Καρέλης, Γιαννιώτας (46΄ Λυκογιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments