Column Left

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

        


          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ παρουσίασε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στα μέλη του η Ένωση Ανεξάρτητων Φοιητών Μεσσηνίας.  Η ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ και το ραδιόφωνο με τον τίτλο FREEGR RADIO ΑΠΟΤΕΛΕΙ την φωνή  των Φοιτητών και ξεκίνησε δοκιμαστικά το 2000 από φοιτητές της σελίδας τεχνολογίας  με την στήριξη της Ένωσής μας καθώς αποτελεί το Φοιτητικό ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου- σχολές Καλαμάτας.
ΕΝΑ  βήμα επικοινωνίας μεταξύ του φοιτητικού κόσμου, ανακοινώσεις των σχολών και του Ιδρύματος,  ενώ το ραδιόφωνο πλαισιώνεται με μουσικά ακούσματα από 80-90s  μαζί με μουσικά αφιερώματα. Παράλληλα υπάρχουν μονόλεπτα δελτία καιρού για την Καλαμάτα ενώ από το τέλος του 2022 φιλοδοξεί να  εμπλουτίζεται με εκπομπές φοιτητών.
ΜΕ συλλογική δράση και σεβασμό στον άνθρωπο και τον πολιτισμό είναι το απόσταγμα ενός διαδραστικού μέσου ελεύθερης έκφρασης. 

Στα πλαίσια αυτά κλήθηκαν  οι φοιτητές των σχολών της Καλαμάτας που επιθυμούν να κάνουν μουσικές εκπομπές να υποβάλλουν προτάσεις στο συντονιστή για να καθοριστεί το πρόγραμμα του.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ: https://radiouop.blogspot.com/

Υποβολή προτάσεων διεξάγεται στο e-mail: boa20205@go.uop.gr μαζί με την πρόταση του παραγωγού φοιτητή για το ύφος της εκπομπής. Θα ενημερωθείτε από την γραμματέα μας.

Ο Σταθμός εκπέμπει στο διαδίκτυο εδώ και αγκαλιάστηκε ήδη: https://www.e-radio.gr/Freegr-Radio-Kalamata-i2370/live

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments