Column Left

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μια Βέροια βγαλμένη από τα παραμύθια!

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς βρίσκεται η Βέροια μετά τη νίκη της με 2-1 επί του Λεβαδειακού για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Με το καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις της η “βασίλισσα του βορρά” καθώς δημιουργούσε ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ. Και το κατάφερε στο 22ο λεπτό με τον Μπατιόν να κάνει το 1-0, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Ντουμίτρου (εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση Σηφάκη και Τόμας) να διαμορφώσει το 2-0
Όμως η απάντηση του Λεβαδειακού δεν άργησε να έρθει και στο 26ο λεπτό ο Σοτέλο μείωσε σε 2-1 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.
 
Στην επανάληψη αμφότερες οι ομάδες αρκέστηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας χωρίς να υπάρχει κάποια σπουδαία ευκαιρία. Η ομάδα της Ημαθίας είχε την κατοχή, την στιγμή που ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να πετύχει το τέρμα που θα του έδινε την ισοφάριση όμως οι ευκαιρίες των Σοτέλο (82') και Μάντζιο (85') δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Και το τελικό σφύριγμα βρήκε νικήτρια την ομάδα της Βέροια, έχοντας 15 βαθμούς.
 
Βέροια (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (46’ Βάσκες), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (56’ Μπεν), Καλτσάς, Κάμπορα (65’ Κατίδης). 
 
Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμες (68’ Ορτέγα), Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς (87’ Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι (78’ Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments