Column Left

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Άξιζε τη νίκη και την πήρε!

Σπουδαία νίκη πήρε η Καλλονή απέναντι στην Κέρκυρα (1-0) χάρη σε τέρμα του Αντέγιο (66') και παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Καλτσά.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειχναν διάθεση για να πετύχουν κάποιο γρήγορο τέρμα. Όσες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν ήταν από πλευράς γηπεδούχων, με την σημαντικότερη να έρχεται στο 41ο λεπτό με τον Λεοζίνιο να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων στο 33ο λεπτό το σουτ του Χαβίτο σταμάτησε στα σώματα των αντιπάλων.
 
Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα πατούσε καλύτερα στον αγώνα και από το 52ο λεπτό αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού η Καλλονή αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσά. Ωστόσο αυτό δεν... ενόχλησε την Καλλονή και ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πετύχει το τέρμα που της έδωσε τη νίκη με τον Αντέγιο στο 66ο λεπτό για το 1-0.
 
Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο (81' Πιπίνης), Ναβάρο (89'Τσαμπούρης), Μανούσος (81'Μπαρέρα), Χουάνμα. 
 
Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός, Μπεν Σαμπάτ (80' Ανδρεόπουλος), Κόντος, Βενέτης, Καρντόσο (70' Ρόχας), Καϊκούτ, Γκόμες, Χαβίτο, Ζορμπάς, Ντιόγκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments