Column Left

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Περίπατος της Ρεάλ στο "Ανφιλντ"

Είχε γραφτεί από το ματς, τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλη ποιοτική διαφορά. Τόσο μεγάλη που χρειάστηκε μολις 45 λεπτά για να φανεί πάνω στο χορτάρι. 
Ο Ρονάλντο, μόλις στο 23' έβαλε μπροστά στο σκορ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, και αμέσως η άμυνα της Λίβερπουλ παρέδωσε το πνεύμα. Αυτό έγινε σαφές στα δύο γκολ του Μπενζεμά. Οχι τόσο σ' αυτό του 30' με το οποίο έγινε το 0-2 αλλά σ' αυτό του 41' με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Μετά από χτύπημα κόρνερ, οι "ρεντς" δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα έγκαιρα, ο Μπενζεμά επωφελήθηκε της αδράνειας και έγραψε το 3-0. Κάτι προσπάθησαν να κάνουν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη με τις αλλαγές του Ρότζερς όμως η Ρεάλ δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ της σκορ που της χάρισε την 8η συνεχόμενη νίκη της σ' όλες τις διοργανώσεις.
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Λόβρεν, Μορένο, Σκρτελ, Τζέραρντ, Κουτίνιο (68' Μάρκοβιτς), Χέντερσον (67' Kαν), Άλεν, Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι (46' Λαλάνα).
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο (85΄Νάτσο), Αρμπελόα, Κρόος (81' Ιγιαραμέντι), Ροντρίγκες, Μόντριτς, Ίσκο, Ρονάλντο (75' Κεντίρα), Μπενζεμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments