Column Left

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο Πανιώνιος τις ευκαιρίες, ο Λεβαδειακός την νίκη


Σε ένα μέτριο παιχνίδι,ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο . Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις κλασσικές ευκαιρίες, για να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν εκείνοι τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά ο Γιακουμάκης αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή στο 89’ τους «έκλεψε» τη νίκη (1-0).
 Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε πιο καλά στο ματς, και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 15’ όταν ο Φούντας ανάγκασε τον Σηφάκη σε δύσκολη επέμβαση για να κρατήσει το «μηδέν» για τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί απάντησαν μετά το πρώτο μισάωρο με μια καλή επιθετική προσπάθεια του Βούκσεβιτς, ενώ στο 41’ ο Μπούζας έχασε τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, αφού έφυγε μόνος του με τον Σηφάκη, έκανε  κακό τελείωμα με το  0-0 να παραμένει  στο πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τερεζόπουλος ρίσκαρε σταδιακά, έβαλε στο ματς Κολοβό και Ιμπαγάσα ενώ το ίδιο έκανε με τη σειρά του κι ο Παντελίδης, που πέρασε στο παιχνίδι τους Γιακουμάκη και Νικολακάκη. Ο Πανιώνιος εξακολουθούσε να είναι αυτός που είχε τις ευκαιρίες, με τον Μπούζα και πάλι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 63’, ενώ ο Φούντας στο 76’ και ο Μπουμάλ στο 80’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σηφάκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Λεβαδειακός τα έπαιξε όλα για όλα και δικαιώθηκε με το εύστοχο πλασέ του Γιακουμάκη στο 89’, που του χάρισε νίκη 1-0, την πρώτη στο πρωτάθλημα.
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης (77΄ Νικολακάκης), Βούκσεβιτς, Τομάς, Σοτέλο, Σάντσες, Ορτέγκα, Κονέ (86΄ Γκόμεζ), Μπορνταγκαράϊ (68΄ Γιακουμάκης).
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος (90΄+ Πάνος), Γιάννου, Μπουμάλ, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας (77΄ Ιμπαγάσα), Οικονόμου, Μπούζας (67΄ Κολοβός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments