Column Left

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΆΜΟΥ - ΑΡΗΣ 0-2

Αρχηγού παρόντος! (photos)
Με το… δεξί έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη ο Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί εκτός έδρας του Άρη Ακροποτάμου με 2-0, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του αρχηγού, Δημήτρη Σουνά, μολονότι από το 69' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φερνάντεζ.
Στα πρώτα 20' το ματς ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται επί το πλείστον σε παιχνίδι κέντρου. Στο 24', όμως, οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Σουνάς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ψυχογιού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντάκου για το 0-1.
Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Κάμπος, οι οποίοι βγήκαν στην επίθεση και απείλησαν την εστία του Ακροποτάμου, όμως μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επίτευξη δεύτερου τέρματος. Ειδικά η ευκαιρία του 41' με τη μπάλα έπειτα από βολέ του Κωνσταντάτου να χτυπά στην… πλάτη του Πόι και να καταλήγει άουτ, ήταν από τις χαρακτηριστικότερες.
Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση. Στο 47' ο Προβατίδης σούταρε, ο Καρατζιοβαλής απέκρουσε και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Δούμπλατζη, στο σουτ του οποίου η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι. Οι παίκτες του Ακροποτάμου έδειξαν πως είχαν διάθεση να κυνηγήσουν την ανατροπή και μάλιστα στο 69' η όρεξή τους… μεγάλωσε, όταν ο διαιτητής Αναστασίου από την Ημαθία έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Φερνάντεζ κι ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες.
Πάντως υπό δύσκολες συνθήκες οι παίκτες του Κάμπος έδειξαν χαρακτήρα, ισορρόπησαν το ματς, είχαν δοκάρι στο 78' σε τρομερό σουτ του Καπνίδη έξω από την περιοχή και στο 83' έφτασαν στο 0-2, όταν έπειτα από φάση διαρκείας και διαδοχικά σουτ, ο Σουνάς και πάλι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σουνά.
Αρκετοί οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους
Αρκετοί οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους
Με την πρώτη νίκη του εκτός έδρας, λοιπόν, ο Άρης έφτασε τους 10 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους συμπρωτοπόρους Πανσερραϊκό, Καβάλα και Έβρο Σουφλίου.
ΣΚΟΡΕΡ: 24' Σουνάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστασίου (Ημαθίας)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 48' Δούμπλατζης – 78' Καπνίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 57' Σολακίδης, 80' Παπαζούδης - 59' Λιόλιος, 64' Σουνάς, 67' Γκίνο, 78' Προβατίδης
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 69' Φερνάντεζ
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΙΠΟΤΑΜΟΥ: Κωσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης (74' Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης (66' Μονιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης
ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος (71' Μαζουλουξής), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς (85' Χιντασέλι), Ατματσίδης (71' Προβατίδης).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments