Column Left

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Έπιασε ΑΕΚ και κορυφή η «ελαφρά ταξιαρχία»

Έπιασε ΑΕΚ και κορυφή η «ελαφρά ταξιαρχία» (vds)
Τους πρωταγωνιστικούς του στόχους επιβεβαίωσε σ' ένα ακόμη ματς στη φετινή σεζόν ο Απόλλων Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας 2-0 του Αλίμου στη Ριζούπολη στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 5ηαγωνιστική της Superleague κι έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας στους 12 βαθμούς την ΑΕΚ, που είχε ρεπό.
Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έφτασε στη νίκη με δύο γκολ στο β' μέρος και αφού στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Ιωάννου εκτέλεσε το πέναλτι που παραχώρησε ο Κύργιας (χέρι εντός περιοχής) στο αριστερό δοκάρι του Κουτσόπουλου.
Και στα δύο γκολ του Απόλλωνα συμμετοχή ο Παναγιώτης Λαγός αφού στο 50 είχε το σουτ εκτός περιοχής που απέκρουσε ασταθώς ο Μπαντίκος για να κάνει από κοντά (παίρνοντας το ριμπάουντ) το 1-0 ο Φαρινόλα, ενώ στο 75' εκτέλεσε το κόρνερ που εκμεταλλεύτηκε με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ο Κυβελίδης.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν σ' ένα ακόμη παιχνίδι ουσιαστική και αποτελεσματική, έχοντας ηττηθεί στο πρωτάθλημα μόνο από την ΑΕΚ σε ματς που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ, αλλά έχασε με 2-1.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΛΙΜΟΣ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: 50' Φαρινόλα, 75' Κυβελίδης
ΧΑΜ. ΠΕΝ.: 44' Ιωάννου (δοκάρι)
Έπιασε ΑΕΚ και κορυφή η «ελαφρά ταξιαρχία» (vds)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 83' Δωροβίνης (σουτ από τα 35 μ.)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Λαγός, Νανία (46' Κυβελίδης), Φαρινόλα (68' Αλίπιο), Ανγκούλο, Βάντερσον (82' Ενρίκο).
ΑΛΙΜΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Κάρδαρης (62' Δωροβίνης), Βιγιαφάνε, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Μπονγκ (78' Μουρ), Παντελής, Καλαϊτζίδης (90' Σταύρου), Μπεριέξ, Σαγανάς, Ιωάννου.
Ένα ήταν αρκετό για την Αναγέννηση
Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στη σεζόν πανηγύρισε το απόγευμα της Δευτέρας (10/11) η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League επικράτησε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου.
Σ' ένα «κλειστό» μας τα «καναρίνια» ήταν εκείνα που πίεσαν περισσότερο για τη νίκη και την κατέκτησαν χάρις στο γκολ που πέτυχε με σουτ εκτός περιοχής ο Μπιτέλης. Η νίκη αυτή ήταν η δεύτερη στη σεζόν για την Αναγέννηση και μάλιστα συνεχόμενη.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 66' Μπιτέλης
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Υφαντής (73' Μαυρίας), Σάββας, Στάμος, Οικονόμου, Χατζηρίζος, Τζέκος, Νίκιτς, Μπιτέλης, Μπουντούρης (90' Παπαργυρίου), Βουτσιάς (59' Γκουγκούδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσιλούλης, Παναγιωτίδης (82' Ναστέφσκι), Νικολίτσας (64' Μερεσιώτης), Κουκόλης, Τσουβαλτσίδης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Μαρίνου, Σαββίδης (69' Πολύζος), Πλαβούκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments