Column Left

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Και πορτιέρο ο Βιεϊρίνια και θα ανανεώσουμε»

«Και πορτιέρο ο Βιεϊρίνια και θα ανανεώσουμε»
«Φρένο» στις ορέξεις του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του Αντελίνο Βιεϊρίνια τον προσεχή Ιανουάριο έβαλε με δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο ο Κλάους Αλοφς αποθεώνοντας τον Πορτογάλο για την εμφάνιση του με το Αμβούργο.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Με δεδομένα τα προβλήματα της Βόλφσμπουργκ, ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στο κυριακάτικο (9/11) ματς με το Αμβούργο (2-0) ως αριστερός φουλ μπακ! Ηταν εξαιρετικός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί και στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα στο Eurosport.
Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς, λοιπόν, ο μάνατζερ των «λύκων» μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι, ενώ το αποθέωσε.
«Όλα πάνε καλά στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του», είπε χαρακτηριστικά ο Αλοφς. «Αν έχουμε πρόβλημα με τον Μπενάλιο, ίσως δώσουμε και τα γάντια του τερματοφύλακα στον Αντελίνιο», συμπλήρωσε ο Αλοφς.
Οσο για τον Βιεϊρίνια, μίλησε για τη θέση που αγωνίστηκε, όπως με τη σειρά του και για το συμβόλαιο του.
«Ολοι ξέρουν πως αυτή δεν είναι η θέση μου, αλλά είμαι σίγουρος πως θέλω να προσφέρω στην ομάδα, έτσι θα αγωνιστώ όπου μου ζητηθεί», επεσήμανε ο Πορτογάλος.

Οσο για το συμβόλαιο του, έδειξε να ΄χει εμπιστοσύνη στα λεγόμενα του Αλοφς. «Αν το λέει ο κύριος Αλοφς, τότε κάτι θα ξέρει περισσότερο», κατέληξε ο Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments