Column Left

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Επιστροφή έκπληξη Αβραάμ στον Ολυμπιακό;

Επιστροφή έκπληξη Αβραάμ στον Ολυμπιακό;
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σενάριο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας με χώρα... προέλευσης την Τουρκία. Σύμφωνα λοιπόν με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, είναι πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό.
Ο διεθνής στόπερ έφυγε στο φινάλε του καλοκαιριού από τους «ερυθρόλευκους» λόγω της διαφωνίας με τον Μίτσελ που δεν του έδινε χρόνο συμμετοχής, ωστόσο εξακολουθεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ανθρώπους της ομάδας.
Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αποκλείσει την επιστροφή του Παπαδόπουλου στην ομάδα του Πειραιά.
Προχωράει για στόπερ
Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως μεταγραφική του προτεραιότητα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Μίτσελ να έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την ενίσχυση του ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση. Ο Σιόβας άλλωστε δεν είναι 100% έτοιμος κι επί της ουσίας δεν έχει παίξει από το ξεκίνημα της σεζόν (δύο μόλις συμμετοχές) και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταρτίσει λίστα με ονόματα κεντρικών αμυντικών που τους ενδιαφέρουν.
Ενας εξ αυτών είναι ο νεαρός Φίλιπ Χελάντερ της Μάλμε, τον οποίον έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού και η περίπτωσή του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 21χρονου στόπερ με τη σουηδική ομάδα λήγει το καλοκαίρι.
Ο Φίλιπ Χελάντερ είναι μια από τις λύσεις που εξετάζουν οι  ερυθρόλευκοι  για το κέντρο της άμυνας
Ο Φίλιπ Χελάντερ είναι μια από τις λύσεις που εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι" για το κέντρο της άμυνας
Αμεσες οι εξελίξεις με Μιλιβόγεβιτς
Η απόφαση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ειλημμένη και επί της ουσίας ο Ολυμπιακός αναμένεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρήσει σε συμφωνία με την Αντερλεχτ ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Σέρβου μεσοαμυντικού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν 2,7 εκατ. ευρώ στη βελγική ομάδα για να κρατήσουν τον Μιλιβόγεβιτς, με τον διεθνή άσο να τονίζει πως στον Πειραιά αναγεννήθηκε η καριέρα του. Ο Μίτσελ άλλωστε στηρίζει πολλά στον Σέρβο άσο και εισηγήθηκε στη διοίκηση των Πειραιωτών την απόκτηση των δικαιωμάτων του.
Στην αναμονή για Πουλίδο
Στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν και τα νέα από το Μεξικό για την υπόθεση του Αλαν Πουλίδο, εκτιμώντας πως ο νεαρός στράικερ θα είναι τον Ιανουάριο στου Ρέντη φορώντας τα ερυθρόλευκα.
Επιμένουν οι Ιταλοί για Τζοβίνκο

Η επικείμενη αποχώρηση του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο από τη Γιουβέντους, λόγω της τακτικής του Αλέγκρι να μη χρησιμοποιεί τον παίκτη σε πολλά ματς των «μπιανκονέρι», έχει επαναφέρει το όνομα του Ιταλού άσου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Οι Ιταλοί μάλιστα επέμεναν και χθες με πολλά ρεπορτάζ στο διαδίκτυο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της «βέκια σινιόρα». Βέβαια, όπως έχει τονίσει και ο Μίτσελ, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς αρκετές ιταλικές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Τζοβίνκο. Κανείς πάντως δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει το κόλπο γκρόσο από τους «ερυθρόλευκους» τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments