Column Left

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ετοιμάζεται για μεγάλη «μάχη» ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
Το πιο «εκρηκτικό» συμβούλιο όλων των... εποχών προμηνύεται την προσεχή Τετάρτη στη λίγκα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, με τον Γιάννη Αλαφούζο να (προ)ετοιμάζεται για μεγάλη «μάχη» με την πλευρά του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συμφωνεί πως επιθέσεις, όπως αυτή που έγινε στον Χριστόφορο Ζωγράφο, πρέπει να καταδικαστούν απ' όλους, ωστόσο σκοπεύει να παραθέσει αναλυτικά (και με έγγραφα) όλα τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως ο εμπρησμός στον φούρνο του Κωνσταντινέα, οι ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων κ.λπ., θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους.
Βεβαίως, θα τεθεί επί τάπητος και το γεγονός ότι στελέχη της ΕΠΟ και διαιτητές τελούν υπό δικαστική διερεύνηση για τη συμμετοχή τους σε «εγκληματική οργάνωση», ζητώντας «αντίδραση» απ' τις υπόλοιπες ΠΑΕ, ενώ παράλληλα σκοπεύει να σταθεί ξανά στις υποθέσεις με τις ενημερότητες του ΟΦΗ και του Πανιωνίου, ζητώντας την αποβολή τους απ' το πρωτάθλημα.
Συνεχίζονται οι αξιολογήσεις
Συνεχίζεται σήμερα στο γήπεδο της Λεωφόρου ο δεύτερος κύκλος προπονήσεων των νεαρών ποδοσφαιριστών των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της αξιολόγησής τους απ' τους ανθρώπους της «πράσινης» ακαδημίας.
Μετά το καλωσόρισμα απ' τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και διευθύνοντα σύμβουλο των Σ.Π.Π., Βασίλη Κωνσταντίνου, οι νεαροί αθλητές προπονήθηκαν χθες σε δύο γκρουπ (οι γεννημένοι το 2000 και το 2001). Μία απ' τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Λευτέρη Καλαφάτη, δισέγγονου του ιδρυτή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Καλαφάτη, ο οποίος ήρθε απ' τα Διλινάτα Κεφαλονιάς (χωριό του ιδρυτή του «τριφυλλιού») συνοδευόμενος απ' τον πατέρα του Δημήτρη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, ο πρόεδρος των ΣΠΠ, Γιώργος Καπουράνης, οι σκάουτερ, Δ. Μάρκος, Κ. Μάρκου, Λαγωνικάκης, Κολιτσιδάκης, Σίμος, και οι προπονητές της ακαδημίας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα στις 10 π.μ. και στις 11.30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments