Column Left

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ηττα με ψηλά το κεφάλι για Αστέρα Τρίπολης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Είναι βέβαιο ότι οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης εγκατέλειψαν το «Θ. Κολοκοτρώνης» με τη βεβαιότητα ότι δικαιούνταν κάτι από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Τότεναμ. Είναι αλήθεια πως σεβάστηκαν αρκετά τον μεγάλο αντίπαλο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, άλλαξαν όμως την εικόνα τους στο δεύτερο μέρος. Ανέβασαν ταχύτητα στο παιχνίδι τους, απείλησαν την εστία του Φορμ, είχαν δοκάρι με τον Μάσα στο 65΄, αλλά δεν πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους έστω τον βαθμό της ισοπαλίας που θα τους έδινε περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Το τελικό 2-1 ήρθε χάρη στην ατομική ποιότητα των παικτών της Τότεναμ αλλά και σε μία κίνηση του Ποκετίνο. Ο προπονητής των Λονδρέζων αποφάσισε μετά τη συμπλήρωση 30 λεπτών να στείλει τον Τάουνσεντ στο αριστερό άκρο της επίθεσης στη θέση του αδιάφορου Λαμέλα. Και δικαιώθηκε, αφού ο διεθνής Αγγλος κέρδισε το πέναλτι στο 36ο λεπτό το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος και έξι λεπτά αργότερα σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κέιν.
Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει κάποια από τις πέντε ευκαιρίες που δημιούργησε. Το γκολ από το πέναλτι του Μπαράλες που έφερε και την αποβολή του Φάτσιο ήρθε πολύ αργά και οι παίκτες του Βεργέτη δεν είχαν χρόνο για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Πλέον, η ελληνική ομάδα θα πρέπει να πάρει αποτελέσματα με την Μπεσίκτας στην Τρίπολη και την τελευταία αγωνιστική με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο (81΄ Γιαννιώτας), Ουσέρο, Ρόλε, Τσοκάνης (60΄ Μπαντιμπαγκά), Μάσα, Πάρα (84΄ Μπαράλες).
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φορμ, Ντάιερ, Ντέιβις, Φάτσιο, Φερτόγκεν, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Λαμέλα (46΄ Σολδάδο), Τάουνσεντ, Ερικσεν (63΄ Μέισον), Κέιν (77΄ Παουλίνιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments