Column Left

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«Έτοιμο το deal για Μιλιβόγεβιτς»

«Έτοιμο το deal για Μιλιβόγεβιτς»
Περί τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει στον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Τόσα είναι, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, τα χρήματα που θα πρέπει να καταβάλουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Άντερλεχτ για να αποκτήσουν τον Σέρβο μέσο.
«Κρίνοντας από τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό, πριν το τέλος του 2014 θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό τα λέει όλα για τις εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Μιλιβόγεβιτς στην ομάδα αυτούς τους λίγους μήνες», τόνισε ο Ράνκο Στόιτς.
Ο Μιλιβόγεβιτς, πάντως, παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα ου Βελιγραδίου, τονίζοντας πως «στην Αθήνα αναγεννήθηκα. Βρήκα ότι δεν είχα στις Βρυξέλλες. Είμαι ενθουσιασμένος με το στυλ της ομάδας και απολαμβάνω τη στήριξη του Μίτσελ. Στην Αντερλεχτ αν πήγαινε κάτι στραβά, όλα έπεφταν πάνω μου. Στον Ολυμπιακό δεν είναι έτσι. Ειναι διαφορετική η κατάσταση, ιδανική για έναν παίκτη».
Για τον Μίτσελ, ο Σέρβος μέσος είπε: «Δεν έχω χάσει λεπτό σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ καλό να είσαι μέρος μιας ομάδας την οποία προπονεί ο Μίτσελ, είναι εξαιρετικός. Ο προπονητής μας επαινεί όσους δείχνουν πράγματα και η σχέση του με τους παίκτες είναι εξαιρετική. Ο Μίτσελ είναι γεννημένος νικητής, έχει πλάνο. Πριν το ματς με την Ατλέτικο, είχαμε μια νέα τακτική, δεν σκεφτόμασταν την ισοπαλία, στο τέλος ο Μίτσελ κέρδισε».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το μέλλον του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μιλιβόγεβιτς τόνισε πως «πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς στη Μαδρίτη και να κερδίσουμε τη Μάλμε στην Αθήνα. Τόσο απλά... Ο Ολυμπιακός παίζει με σύνεση, με πάθος, γιατί να φοβηθούμε; Δεν θέλουμε να αφήσουμε την τύχη αλλού, θέλουμε να την κρατάμε εμείς. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει»
Για το πρωτάθλημα επεσήμανε πως «ποιος θα είναι πρωταθλητής στην Ελλάδα; Αυτός που πρέπει, ο Ολυμπιακός φυσικά...».
Για τον ΠΑΟΚ και τη διαφορά των δύο βαθμών, τόνισε πως «δεν θα είναι για πολύ πρώτος, ο Ολυμπιακός θα περάσει ξανά στην κορυφή. Μα τον Θεό είμαστε πιο δυνατοί».
Αναφερόμενος συνολικά σ το ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως το θεωρώ καλύτερο τώρα που παίζω. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι πριν έρθω να αγωνιστώ»

Όσο για τη ζωή στην Αθήνα, ο Μιλιβόγεβιτς ήταν ξεκάθαρος: «Ήλιος, θάλασσα, διαμέρισμα σε εκπληκτική τοποθεσία στη Γλυφάδα, σαν παραμύθι... Εδώ μένουν όλοι οι ξένοι του Ολυμπιακού. Η πρόταση ήρθε από την κα Ντράγκαν που είναι κτηματομεσήτρια και με παίρνει τηλέφωνο όταν βλέπει κάτι στην εφημερίδα. Ο γιος της πάντως παίζει στον Παναθηναϊκό, είναι ο γιος του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς. Υπάρχει μόνο ένα ελάττωμα, φοράει τα πράσινα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments