Column Left

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Επεισοδιακό διπλό για Κέρκυρα

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 στη Ζάκυνθο, όμως η μη τήρηση του Fair Play στο νικητήριο γκολ οδήγησε την αναμέτρηση σε προσωρινή διακοπή..
Picture 0 for Επεισοδιακό διπλό για Κέρκυρα (video)
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ειδικά όπως εξελίχθηκε στα τελευταία λεπτά , ηΚέρκυρα πέρασε με 2-1 από την Ζάκυνθο αυξάνοντας έστω και προσωρινά σε 6 βαθμούς την διαφορά από τη δεύτερη  Νίκη Βόλου και 7 από τον Ηρακλή.
 
Το σκορ ήταν στο 1-1 (52' Ραπτάκης αυτ., 39' Σίκιμιτς), όταν στο 82' ο Μπαλντοβαλίεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Ανδρεόπουλου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν μαζικά ότι οι παίκτες της Κέρκυρας δεν επέστρεψαν την μπάλα σε Fair Play στην φάση που έφερε το γκολ. Ο Ξενοδόχοφ είχε διώξει την μπάλα σε πλάγιο άουτ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Πέττα, αλλά αντί να εκτελέσουν το πλάγιο και να επιστρέψουν την μπάλα, έκαναν την επίθεση από την οποία προήλθε το γκολ.
 
Αρχικά ο διαιτητής μοίρασε κίτρινες κάρτες τους παίκτες των γηπεδούχων και ακολούθησε ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι διαιτητές να φύγουν στα αποδυτήρια. Επέστρεψαν 25 λεπτά περίπου αργότερα προκειμένου να παιχθούν τα υπόλοιπα 6 λεπτά συν τις καθυστερήσεις και να ολοκληρωθεί ο αγώνας.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Ζάκυνθος (Τζανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Αποστόλου, Στασινόπουλος (77’ Πετράκος), Μπίρης, Φωτιάς, Πέττας, Ρούγιοβιτς (74’ Βλαχοκυριάκος), Σκαθαρούδης, Τορεσάνι, Όττα, Χατζησάββας
 
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Μαραγκός (88’ Κρητικός), Καραγιαννίδης, Ζορμπάς (81’ Μπέριαν), Σουάνης, Γκόμες, Τσαουσάι (74’ Μπαλντοβαλίεφ), Ραπτάκης, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος, Σίκιμιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments