Column Left

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Επιστρέφουν εν όψει Γαλλίας Χούμελς και Ποντόλσκι, εκτός ο Μουστάφι

Επιστρέφουν εν όψει Γαλλίας Χούμελς και Ποντόλσκι, εκτός ο Μουστάφι
  (Φωτογραφία:  EPA pictures )

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γερμανίας στο Μουντιάλ βρίσκεται ο Ματς Χούμελς.
 Αθήνα
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τετάρτη στο «Twitter» έχει αναρρώσει «σχεδόν πλήρως» από την ίωση, η οποία δεν του επέτρεψε να δώσει το «παρών» στον νικηφόρο (2-1) αγώνα με την Αλγερία για τους «16» της διοργάνωσης και είναι έτοιμος για τον προημιτελικό απέναντι στη Γαλλία.

«Έχω αναρρώσει σχεδόν πλήρως, έχω σχεδόν επιστρέψει στο 100%» έγραψε ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ στο μήνυμά του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο «συνοδεύει» μια χαμογελαστή φατσούλα και μία φωτογραφία του που τον δείχνει να κάθεται στην πλαζ μπροστά από τη «βάση» των «πάντσερ» στο Σάντο Αντρέ της Μπαΐα.

Τη θέση του 25χρονου Χούμελς, ο οποίος μετράει 33 συμμετοχές και τρία γκολ με τη «νατσιονάλμανσαφτ», στο κέντρο της άμυνας στο ματς με την Αλγερία πήρε ο Τζερόμ Μπόατενγκ, που στα προηγούμενα παιχνίδια ξεκινούσε ως δεξί μπακ.

Όσον αφορά τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον αγώνα με τις ΗΠΑ, προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να δώσει και εκείνος τον παρόν στον προημιτελικό.

Πλέον ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα είναι ο αμυντικός Σκόντραν Μουστάφι ο οποίος υπέστη ρήξη στον ιγνυακό τένοντα στον αγώνα της Αλγερίας και θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά. «Όλοι οι άλλοι έδωσαν το παρών σήμερα στην προπόνηση και είναι έτοιμοι για δράση», είπε ο Κέπκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write Comments